У Харкові скоєно замах на життя заступника гендиректора "Харківобленерго"

 Depo

Харківські правоохоронці вилучили з місця злочину скривавлені ніж та цеглину, якими били чоловіка

Про це повідомило поінформоване джерело у правоохоронних органах Харківщини.

За відомостями співрозмовника агентства, 12 січня о 17:40 до Немишлянського відділу поліції Харкова надійшло повідомлення від чергової міської лікарні №17 про доставлення чоловіка з будинку по вулиці Танкопія. У громадянина були виявлені численні ножові поранення.

Правоохоронці встановити, що потерпілий – 42-річний заступник генерального директора з економіки та генеральних інвестиції АТ "Харківобленерго" Дмитро Ісаєв.

Зі слів дружини постраждалого, чоловік приїхав до будинку близько 16:20, подзвонив їй і зайшов до під'їзду. Там на нього було скоєно замах.

Встановлено, що нападників було двоє. Один із них вдарив Ісаєва цеглиною по голові, інший – багаторазово бив ножем. Гроші та цінні речі нападники забрати не намагалися. З місця скоєння злочину вилучені речові докази, ніж, цеглина.

На цей час Ісаєв прооперований, перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. У нього діагностований перелам кісток тімені та численні колото-різані рани тулуба.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за кваліфікацією "закінчений замах на вбивство, скоєний групою осіб за попередньою змовою". Слідчі дії тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення