У Харкові суд арештував підприємця, в цеху якого стався смертельний вибух (фото)

У Харкові повідомили про підозру підприємцю у порушенні вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці, якщо це порушення заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого (ч. 2 ст. 271 КК України), повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Встановлено, що на одному з заводів міста підприємець без відповідних документів орендував ангар, де облаштував маслобійний цех, на якому стався вибух. Внаслідок вибуху одна людина отримала опіки, другий чоловік загинув.

2 квітня підприємцю повідомили про підозру та затримали в порядку ст. 208 КПК України. 4 квітня Жовтневий районний суд Харкова обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення