У Харкові в квартирі знайшли людські рештки, розкладені по пакетах у коробку

У Харкові чоловік зламав шию своєму колезі, який був у нього вдома у гостях, після чого розчленував його. За 7 місяців після злочину прокурори довели вину вбивці, він відбуватиме 14 років у тюрмі. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Убивство сталось ще 13 вересня 2022 року в одній із квартир по вул. Астрономічній. Встановлено, що вбивця та потерпілий разом працювали. Той вечір вони проводили за розпиттям алкоголю у квартирі зловмисника.

"Між чоловіками виник конфлікт. Коли 39-річний потерпілий вийшов на балкон, щоб покурити, вбивця лівою рукою закрив йому рот, а правою став тиснути на потилицю, щільно притискаючи голову своєї жертви до тулуба. Коли потерпілий перестав подавати ознаки життя, вбивця переніс його тіло з балкону в квартиру. У ванні він розчленував тіло на шматки, розклав по пакетах та сховав у коробку", - розповіли подробиці у прокуратурі.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 53-річного харків’янина в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Йому призначено покарання у виді 14 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення