У Харкові в річку злили невідому речовину: вода стала білою, наче молоко (фото)

Поліція у Харкові відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил охорони вод після перевірки публікації у мережі, що у річку зливають невідому речовину. На місці виявила, що у відкритому каналізаційному стоку вода має неприродний колір, повідомляє ГУНП у Харківській області.

"Під час моніторингу мережі Інтернет поліцією виявлено публікацію, у якій йдеться про те, що у річку, розташовану у Слобідському районі, зливають невідому речовину. На місці події поліцейські встановили, що за кар’єром по проспекту Гагаріна у відкритому каналізаційному стоку вода має неприродний колір. Зразки води направлені на експертне дослідження", - повідомили у поліції.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 242 (порушення правил охорони вод) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від 1 тисячі до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 5 років, або обмеженням волі на той самий строк.

Всі обставини події встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення