У Харкові вбили доктора фізико-математичних наук і його сина (відео)

Поліція виявила тіла двох чоловіків з ознаками насильницької смерті ввечері 3 жовтня в одній з квартир багатоповерхового будинку на вул. Гацева в Харкові.

Напередодні правоохоронцям повідомили, що 58-річний харків'янин довгий час не з'являється на роботі. Поліцейські виїхали за домашньою адресою чоловіка, але двері в квартиру ніхто не відчинив. На місце події прибула слідчо-оперативна група та рятувальники, які змогли потрапити в квартиру через вікно за допомогою приставних сходів.

"У квартирі були виявлені трупи двох чоловіків, зі слідами насильницької смерті, 58 і 32 років. Дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115, ч.2 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Максимальний термін покарання за цією статтею - довічне позбавлення волі", - повідомляє прес-служба поліції.

58-річний загиблий - професор, доктор фізико-математичних наук, працював у Харківському фізико-технічному інституті і за сумісництвом працював на кафедрі прикладної математики факультету математики та інформатики в Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна, повідомила "Інтерфакс-Україна" в прес-службі університету.

32-річний загиблий - син професора. До завершення експертиз у поліції не коментують питання, що стало причиною смерті чоловіків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення