У Харкові вдома у 24-річної дівчини знайшли наркотики на 800 тисяч гривень

Харківські поліцейські вилучили у жительки міста наркотики, вартість яких на "чорному ринку" оцінюється у 800 тисяч гривень. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"В ході досудового розслідування працівники поліції встановили, що харків’янка розповсюджувала наркотичні речовини протягом тривалого часу через так звані "закладки" на території Харкова", - йдеться у повідомленні.

1 лютого поліцейські провели обшук за місцем мешкання жінки. В ході слідчих дій виявлено та вилучено близько 1 кг наркотичного засобу рослинного походження "канабіс", 200 грамів психотропної речовини "амфетамін", 100 грамів особливо небезпечної психотропної речовини "PVP", 50 грамів наркотичного засобу "кокаїн", а також полімерні пакети, електронні ваги, пристрій для подрібнення наркотичної речовини, банківські картки, мобільні термінали.

3 лютого слідчим суддею Ленінського районного суду зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення