У Харкові викрили угруповання, що створило мережу порностудій

 СЕГОДНЯ

У Харкові поліцейські викрили злочинну групу, членів яких підозрюють в створенні мережі порностудій на території міста. Про це повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції.

Як з'ясувалося в ході досудового розслідування, до організації незаконного бізнесу були причетні семеро людей, а очолювали її двоє жителів Харкова.

Під час проведення санкціонованих обшуків поліцейські вилучили комп'ютерну техніку, веб-камери, мобільні телефони, еротичні іграшки і гроші.

Було відкрито кримінальне провадження за статтями "створення або утримання місць розпусти і звідництво", "ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів". Фігурантам повідомили про підозру у вчиненні злочинів, їм загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Викриття угруповання проводили співробітники Управління по боротьбі з торгівлею людьми спільно з відділом розслідування особливо важливих справ та злочинів, скоєних організованими групами та злочинними організаціями під процесуальним керівництвом прокуратури.

У січні 2019 року досудове слідство було завершено, а обвинувальний акт спрямований до суду для розгляду по суті

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення