У Харкові з СІЗО відпустили мажора, який збив двох підлітків на пішохідному переході (фото, відео)

У Харкові суд змінив запобіжний захід водію автомобіля Toyota, який у листопаді 2021 року збив двох підлітків на проспекті Науки, із перебування під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Інформацію про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

"Експертиза встановила у дітей пошкодження легкої та середньої тяжкості. Відповідно, статтю перекваліфікували на ч. 1 ст. 286 УК України", - зазначили в прокуратурі.

Суд змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт на 60 діб.

"Прокуратура ініціювала перед судом це питання, оскільки утримувати під вартою людину, підозрювану в не тяжкому злочині, незаконно. Вчора (24 січня – Ред.) було рішення суду про зміну запобіжного заходу", - додали в прокуратурі.

Нагадаємо, що водій на "Тойоті" збив двох дітей, які переходили дорогу на зелене світло пішохідного переходу в Харкові.

За даними пабліка Труха Харків, на Toyota Land Cruiser пересувався син місцевого чиновника Іван Раїна.

"Водія автомобіля Toyota затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Як нам пишуть десятки читачів він наркоман. Сусіди кажуть, що не працює, дивно поводиться. Машина вся побита. Його батько, нібито Юрій Райна – голова Харківської райдержадміністрації Харківського району. Як кажуть сусіди, батько синулю постійно відмазував від поліції і на відміну від Колі Харківського у нього є гроші, зв'язки та влада", - одразу після події повідомили у пабліку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення