У Харкові затримали начальника відділення військкомату на хабарі

Хабар за "вирішення питання" з призовом на військову службу – у Харкові затримали начальника відділення одного з райвійськкоматів. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

За 1000$ начальник відділення районного військового комісаріату Харкова обіцяв «вирішити» питання з призовом громадянина на військову службу.

У понеділок, 7 грудня, оперативники управління стратегічних розслідувань у Харківській області, слідчі слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва військової прокуратури Харківського гарнізону затримали майора ЗСУ після отримання ним першої частини неправомірної вигоди. У його автомобілі правоохоронці вилучили 600$.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру.

Кваліфікація: ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

У разі доведення вини, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення