У Харкові затримали п’яного поліцейського за кермом (відео)

 Depo

Службове авто зупинили активісти

10 жовтня, на перетині вулиць Академіка Павлова та Івана Камишева активісти зупинили автомобіль ВАЗ 21099 з синіми номерами.

За свідченнями активістів, водій поліцейського автомобілю знаходився у стані алкогольного сп’яніння та поводив себе агресивно. Патрульні, які прибули на місце події, запропонували чоловікові пройти тест на драгері. На опублікованому у соцмережах відео результат склав 1,63 проміле алкоголю у крові.

У відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області повідомили, що за кермом службового авто знаходився слюсар СТО.

За відомостями поліції, у неділю, 9 жовтня, автомобіль ВАЗ автогосподарства ГУНП в Харківській області відправили на ремонт. Співробітники поліції поставили авто на СТО по вулиці Івана Камишева. Слюсар СТО виконав необхідний обсяг робіт, і вирішив перевірити авто на ходу. Під час руху його зупинили представники громадськості. Він намагався пояснити, що працює слюсарем на СТО і до поліції не має ніякого відношення, але представники громадськості стверджували, що знають, де він працює і в якому званні. За фактом викликані на місце події патрульні поліцейські склали протокол на слюсаря СТО по ст. 130 КУпАП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення