У Харкові затримали учасника бійки з керівництвом карного розшуку (відео)

Київський районний суд Харкова взяв під варту без права внесення застави 31-річного харків’янина, якого підозрюють в участі у бійці з керівниками управління карного розшуку Харківської області. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Харківської області.

“За клопотанням прокуратури Харківської області суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави 31-річному харків’янину, підозрюваному у хуліганстві, вчиненому групою осіб та умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що досудовим розслідуванням встановлено, що ввечері, 6 квітня, в районі вулиці Піскуновської міста Харкова стався конфлікт на дорозі за участі працівників поліції оперативного підрозділу ГУНП в Харківській області та інших осіб.

"В результаті конфлікту керівник управління карного розшуку отримав тяжкі тілесні ушкодження, а його заступник тілесні ушкодження. Згодом одного з учасників конфлікту було встановлено: ним виявився 31-річний чоловік“,- зазначається в повідомленні.

Також повідомляється, що 13 квітня вказаному чоловіку було повідомлено про підозру за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб та умисного заподіяння тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння (ч. 2 ст. 296, ч. 1 ст. 121 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення