У Харкові жінка залишила під обстрілами помирати 2-річну доньку без їжі та води, а сама пішла до коханця (фото)

У Харкові 19-річна горе-матір покинула 2,5-річну доньку одну у квартирі на 12-му поверсі без їжі та води, а сама пішла до коханця. Дитина знаходилася в таких умовах три дні, доки не прийшли сусіди, чиє житло заливало водою майже добу. Про випадок повідомляє Харківська обласна прокуратура.

"Небайдужа" матір пішла "в гості" до свого коханця. У цей час її маленька донька, яка з народження має проблеми із серцем, перебувала без їжі, води, за наявності вільного доступу до газової плити та вікон, в антисанітарних та небезпечних умовах. Підозрювана навіть не врахувала того, що житлові квартали Харкова постійно перебувають під масштабними обстрілами з боку збройних сил рф, і дитина може постраждати. Дівчинку врятували сусіди, яких майже добу затоплювали з квартири безталанної матері. Піднявшись, вони почули, як плаче дитина, та одразу звернулись до правоохоронців", - розповіли подробиці у прокуратурі.

Наразі дівчинка живе у своєї бабусі.

Вирішується питання щодо обрання горе-матері запобіжного заходу. Жінці повідомлено про підозру за фактом залишення доньки в небезпеці (ч. 1 ст. 135 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення