У Херсоні чоловік грабував магазини з іграшковим пістолетом

 СЕГОДНЯ

У Херсоні чоловік, "озброєний" іграшковим пістолетом, здійснював розбійні напади на магазини міста. За даними правоохоронців, за кілька місяців було скоєно чотири подібних напади, повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіціі.

"За останні місяці в різних районах Херсона сталися чотири розбійні напади на одну мережу магазинів. Злочини скоювалися за однаковою схемою. В приміщення вривався невідомий в масці і камуфляжній куртці, направляв на касира (іграшковий пістолет), після чого забирав гроші", – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, "здобиччю" грабіжника стало понад 15 тисяч гривень. Останній напад стався в Дніпровському районі міста, але касир надала відсіч зловмиснику – він втік, а дівчина відразу ж зателефонувала до поліції.

Після перегляду відео з камер спостереження з'ясувалося, що під час всіх нападів чоловік носив з собою великий пакет, з яким він заходив у магазини.

"Приблизно через півгодини відпрацювання вулиць Миру та Чорноморської оперативники затримали підозрюваного. У його пакеті виявили змінний одяг, маску, рукавички та іграшковий пістолет", – додали копи.

25-річний чоловік раніше вже був судимий за нанесення тілесних ушкоджень. Зараз він затриманий, відкрито кримінальне провадження за статтею "розбій", яка загрожує покаранням у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше в Одеській областіграбіжники увірвалися в будинок мешканки Тарутинського району, зв'язали господиню та, погрожуючи фізичною розправою і обіцяючи спалити будівлю, відібрали заощадження жінки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення