У Херсоні моторний човен "Крим" протаранив російський танкер "Механік Погодін"

 Канал 112

У неділю, 16 вересня, близько 20:00 катер місцевого жителя протаранив російське судно "Механік Погодін", пришвартоване біля Нафтогавані в Херсоні. Про це повідомляє місцеве видання "Новий день".

"Моторний човен із символічною для цього випадку назвою "Крим" увечері врізався в борт "Механіка Погодіна". Борт із міцного металу не було пошкоджено, а човен відкинуло на бетонний причал і добряче пом'яло. Втім, його 38-річний власник вижив, але з проломленою головою, рваною раною на потилиці і численними синцями по всьому тілу. З місця аварії його перевезли в обласну клінічну лікарню", - повідомляє видання.

Причини аварії наразі розслідуються. За попередньою версією, власник човна перебував у стані алкогольного сп'яніння і, не відразу помітивши в темряві перешкоду, не встиг зреагувати.

Нагадаємо, 10 серпня в Херсонський порт зайшло судно російської компанії, яке перебуває під санкціями Ради національної безпеки й оборони України. На борту танкера перебувало 12 російських моряків. Того ж дня актив компанії, а саме судно "Механік Погодін", було заблоковано на три роки в порту міста Херсон

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення