У Херсоні однорічну дитину покинули у під’їзді

 УНН

У Херсоні однорічна дитина в легкому одязі була покинута в під’їзді. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

“Вчора в Херсоні ввечері до поліції звернувся мешканець однієї з багатоповерхівок по вул. Алмазова. Заявник пояснив поліцейським, що через двері квартири почув на площадці звуки, схожі на дитячий плач. 42-річний чоловік вийшов у загальний коридор та побачив на підлозі одягнутого в тонкі речі хлопчика віком близько одного року. Поруч нікого з дорослих не було, тож чоловік забрав дитину до себе в квартиру та зателефонував у поліцію. За вказаною адресою виїхали ювенальні поліцейські та екіпаж мобільної групи поліції з протидії домашньому насиллю”, — йдеться у повідомленні.

Вказано, що поліцейські відвезли дитину в лікарню та передали під нагляд лікарів. Наразі з хлопчиком усе гаразд і його життю нічого не загрожує. Також працівники поліції встановили й батьків дитини.

“Ними виявилися подружжя з цього ж будинку. Як виявилося, родина перебуває на обліку соціальних служб, мати та батько ведуть антигромадський спосіб життя. На теперішній час мати стверджує, що пішла в магазин, а дитину залишила чоловікові. Як малеча з’явилася на підлозі загального коридору поки що невідомо. Адже батько відмовляється спілкуватися з поліцією”, — зазначили у відділі комунікації.

Наразі з’ясовуються усі обставини для визначення правової кваліфікації події. Поліцією підготовлені сповіщення до соціальних служб для прийняття рішення щодо позбавлення батьків на дитину прав. Хлопчик поки що перебуватиме під наглядом медпрацівників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення