У Херсоні пенсіонерка вигнала на мороз сина з дворічною дитиною

У поліцію Херсона звернувся чоловік, який розповів, що рідна мати вигнала з дому його з дворічною донькою. За його словами, вони знаходяться на вулиці на морозі і їм нікуди йти.

Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіціі, на виклик виїхали мобільна група реагування на факти домашнього насильства і мобільна бригада соціально-психологічної допомоги.

"68-річна жінка пояснила, що її син веде антисуспільний спосіб життя і багато років тому пішов з дому. Вона виписала його з домівки і він не має жодних прав на її майно. Кілька місяців тому чоловік повернувся до матері з дружиною і дочкою. Вона дозволила їм жити в її будинку, але за деякий час вигнала невістку через негідну, на її погляд, поведінку" , – йдеться в повідомленні.

Своєю чергою чоловік зазначив, що не знає причину, через яку мати вигнала з дому його і онуку.

"За його словами, увечері він повернувся з роботи, а мати віддала йому речі і з дитиною вигнала з дому. Дівчинка стукала у двері і просила бабусю відчинити, але жінка сказала, що не хоче більше бачити сина і онуку", – додали в поліції.

Чоловік зізнався, що йому нікуди йти і ніде ночувати. Співробітники поліції повідомили про це в соціальну службу, і чоловіка з донькою помістили в лікарню.

"Відносно пенсіонерки поліцейські склали адміністративний протокол за статтею "Вчинення домашнього насильства", – резюмували копи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення