У Херсоні під час пожежі постраждали підлітки

У Херсоні внаслідок пожежі в квартирі у трьохповерховому будинку продуктами горіння отруїлись троє дітей і жінка. Також ще п'ять мешканців будинку були евакуйовані. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України в області.

Так, 7 жовтня, о 6:47, на номер Служби "101" міста Херсона надійшла інформація про те, що по вул. Олеся Гончара горить квартира у триповерховому житловому будинку.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить двокімнатна квартира на першому поверсі та виникло сильне задимлення усього під’їзду. О 7:10 пожежу локалізовано на площі 30 кв. м, остаточно ліквідовано о 9:00. Вогнем знищено домашні речі у квартирі та пошкоджено балкон на другому поверсі.

У ході пожежогасіння вогнеборці врятували трьох мешканців з квартир на другому та третьому поверхах, які отримали отруєння продуктами горіння.

Їх рятувальники винесли з задимлених квартир у непритомному стані, і провели реанімаційні дії до прибуття швидкої допомоги. Врятованих, жінку 1941 року народження, хлопця 1999 року народження та дівчину 2001 року народження госпіталізовано до лікарні у тяжкому стані.

Також вогнеборці провели евакуацію по триколійній драбині ще п’ятьох мешканців даного під’їзду.

Попередня причина пожежі – необережне поводження з відкритим вогнем господині помешкання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення