У Херсоні врятували молоду жінку з 9-місячною дитиною від чоловіка-тирана

Виклик на лінію «102» про сімейний скандал надійшов від жителів однієї з багатоповерхівок у мікрорайоні Корабел міста Херсона. Сусіди повідомили, що з квартири молодого подружжя лунають крики про допомогу.

На місце події виїхала мобільна група реагування на факти домашнього насильства ГУНП у Херсонській області. Поліцейські встановили, що 22-річну жінку побив її 26-річний чоловік, який є безробітним, зловживає алкоголем та вживає наркотики. Зі слів жінки, скандал виник через те, що вона попросила чоловіка піти заробити гроші на їжу для 9-місячної доньки. Господар образився і вдарив дружину по голові та обличчю. У квартирі подружжя був безлад, розкидані речі, не було продуктів харчування, валялися недопалки та пляшки.

З’ясувалося, що чоловік і раніше притягався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. Але жінка і далі продовжувала жити з ним, потерпаючи від його шкідливих звичок та запального характеру. Цього разу вона теж відмовилася від проходження судово-медичної експертизи та попросила поліцейських допомогти їй поїхати до родичів. Працівники поліції оплатили їй квиток і разом з донькою жінка залишила місце проживання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення