У Херсоні за дивних обставин загинув відомий бізнесмен: відео і заява поліції

 Апостроф

У власній квартирі було знайдено мертвим 41-річного херсонського підприємця Івана Навроцького.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі.

22 січня з'явилися висновки судмедекспертизи: керівник херсонської будівельної компанії "Південьенерго" Іван Навроцький помер не від хвороби, а від важкої травми: при розтині виявлено пошкодження зводу черепа та забій мозку з крововиливом. Ці травми відомий херсонський підприємець отримав в той час, коли був ще живий.

Як стало відомо, 19 січня у розважального закладу в Корабельному районі Херсона близько о 5:00 ранку на землі люди знайшли підприємця Івана Навроцького без свідомості. Йому викликали швидку. У лікарні у чоловіка діагностували травму голови, але через кілька годин чоловік самостійно покинув лікарню.

На наступний день його тіло в квартирі знайшла родичка. За висновком судмедекспертизи, смерть підприємця наступила в результаті отриманих травм голови.

Відомо також, що завдяки камері спостереження, було встановлено, що біля розважального закладу у потерпілого виник конфлікт з іншим чоловіком, який вдарив підприємця рукою в обличчя. Той впав спиною на асфальт, сильно вдарившись головою.

Як повідомив заступник начальника поліції Херсонської області Микола Цап, особу чоловіка, який вдарив підприємця, встановили. Ним виявився 31-річний місцевий житель, якому під процесуальним керівництвом прокуратури повідомлено про підозру. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України (Вбивство через необережність). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення