У Херсонській області невідомі обстріляли автомобіль, двох людей поранено

 Канал 112

У Херсонській області в середу 10 жовтня, на автомобільній трасі Херсон – Феодосія – Керч невідомі обстріляли легковий автомобіль. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Херсонської області

"Близько 21:10 на автодорозі Херсон – Феодосія – Керч невідомі особи, які перебували в автомобілі, обстріляли з невстановленої зброї інший легковий автомобіль. Унаслідок цього двох чоловіків з пораненнями було госпіталізовано до медичного закладу в Херсоні", - повідомляють правоохоронці.

Пізніше нардеп Юрій Одарченко уточнив на своїй сторінці в Facebook, що розстріляний автомобіль належав його помічнику Андрію Федоренко.

"Вчора ввечері невідомі розстріляли авто власника фірм" ПСП "Ушба" і ТОВ "Славута-Юг", мого помічника на громадських засадах Андрія Федоренка. Зараз він з пораненнями перебуває в лікарні. Андрія Васильовича знають в Херсонській області як активного борця проти рейдерства. Тому цілком зрозуміло, що таким цинічним способом його намагалися прибрати. І це вже не просто залякування, як було з нашим активістом Дмитром Бухтіярова, якому підпалили авто; не просто побиття співробітників обласного штабу "Батьківщини" Станіслава Трошина і Віктора Гаврилюка. Напад на Андрія Федоренка - спроба фізичної розправи, спроба вбивства", - підкреслив він.

Як уточнюється, зловмисники втекли на своєму авто в невстановленому напрямку. В області оголошено план перехоплення "Сирена"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення