У Хмельницькій та Волинській областях через ожеледицю зупинився транспорт (фото)

 СЕГОДНЯ

Транспортні обмеження на частині територій ввели для вантажних машин та пасажирських автобусів

Ожеледь дістався до Волинської та Хмельницької областей, в зв'язку з чим на їх території ввели транспортні обмеження.

"У зв'язку з екстремально погодними умовами – утворення сильної ожеледиці на дорогах через дощ при мінусовій температурі, вирішено закрити рух транспорту в межах Волинської області до повного поліпшення погодних умов. На боротьбу з ожеледицею вивели 47 автомобілів і 85 робочих", – повідомляє Служба автомобільних доріг України.

Ожеледиця траса не раз ставала причиною ДТП на Волині. Так, вранці 8 грудня на трасі Ковель – Брест, легковик Daewoo Lanos вилетіла в кювет і перекинулася.

"На місце події прибули рятувальники ГПСЧ-14 селища Ратне. Вони провели роботи з відбуксування автомобіля за допомогою лебідки на проїжджу частину. Обійшлося без жертв", – повідомляють в ДСНС Волині.

Крім того, з ранку введено обмеження руху великовагового транспорту та автобусів на дорогах Хмельницької області. Додамо, що сьогодні в Україні температура повітря коливатиметься від 0 до -15. У західних та північних регіонах можливий дощ з мокрим снігом.

На дорогах країни для очищення й обробки асфальтного покриття протиожеледними сумішами працює 289 одиниць техніки і 178 дорожників.

Нагадаємо, у Львові в зв'язку з обмерзанням доріг і тротуарів сталася серія масових ДТП, і з'явилася перша жертва ожеледиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення