У Хмельницькому 19-річна дівчина під наркотиками мало не випалила очі патрульним (фото)

У Хмельницькому 19-річна дівчина, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, застосувала сльозогінний газ в обличчя патрульним. Останні отримали хімічні опіки очей. Дівчина затримана, повідомляється на сайті МВС.

Інцидент стався 10 червня близько 21:00 на проспекті Миру, коли поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили Mercedes-Benz під керуванням 22-річного місцевого жителя.

Відразу після зупинки з авто вийшов водій і двоє його пасажирів. Молоді люди поводилися агресивно. Також поліцейські запідозрили, що компанія перебувала в стані наркотичного сп'яніння, що згодом підтвердилося в медичній установі.

Під час конфлікту з машини вибігла 19-річна пасажирка, жителька Вінницької області, і застосувала проти поліцейських балончик зі сльозогінним газом.

Копи викликали на місце слідчо-оперативну групу Зарічанського відділення поліції, самі ж були змушені звернутися по медичну допомогу. Лікарі діагностували у співробітників поліції хімічні опіки кон'юнктиви першого ступеня.

Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Їй оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження або позбавлення волі.

За висновком лікаря, на момент скоєння злочину дівчина перебувала під дією наркотиків.

На 22-річного водія інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані наркотичного сп'яніння) та постанову в ч. 1 с. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, що не має відповідних документів), а на двох пасажирів 1995 і 1996 народження – протоколи за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення