У Хмельницькому діти по черзі били дівчинку, знімаючи знущання на відео

У Хмельницькому стався кричущий випадок: школярки з двох шкіл, розташованих в різних районах, жорстоко побили свою однолітку. Відповідне відео опубліковано в YouTube з поміткою: "булінг". Булінг- загальний термін, яким означають систематичні переслідування з образами, цькуванням, упереджене ставлення. У данному випадку інцидент є злочином, правову оцінку якому повинні надати правоохоронці.

На ньому видно, як група учениць школи №28 по черзі б'ють рукою по обличчю дівчину. Остання стояла і не захищалася. Відомо, що інцидент стався 5 квітня.

Адміністрація школи заявляє, що тримають ситуацію під контролем.

"Ми тримаємо ситуацію на контролі. Розслідування ми не вели, цим займається поліція. Зараз в правоохоронних органах працюють з батьками дітей. Ми зі свого боку вжили всіх виховні та роз'яснювальні заходи. Ми поспілкувалися з батьками та з самими учнями. Про причини цього, що сталося, вони розкажуть в поліції. Ми направили дітей спільно з батьками у відділок. Там зараз з ними проводять роботу правоохоронці", - розповів директор НВО №28 Андрій Андрійчук.

У поліції запевняють, що всіх учасників НП встановили. Ведеться розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення