У Хмельницькому в ДТП за участю швидкої та автобуса постраждала дитина

 Канал 112

У Хмельницькому в результаті зіткнення пасажирського автобуса "Чернівці - Київ" та карети "швидкої допомоги" близько 00.30 булп травмована 8-річна дитина, яка перебувала в автобусі, вона отримала забій губи. Про це повідомляється на офіційному сайті ГУ НП у Хмельницькій обл.

Крім цього були травмовані троє працівників "швидкої допомоги" - у водія діагностували закриту черепно-мозкову травму і струс мозку, 51-річний лікар отримав закриту черепно-мозкову травму і різано-колоту рану голови, а у 63-річного фельдшера діагностували забій грудної клітини. Усім постраждалим надали медичну допомогу без госпіталізації.

Як повідомили в поліції, водій пасажирського автобуса не надав переваги в русі "швидкої" , в результаті чого сталося зіткнення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" кримінального кодексу. Водієві загрожує штраф, виправні роботи, арешт або обмеження волі на строк до 3 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення