У Хмельницьку чоловік ґвалтував доньку і дітей-двійнят, погрожував розправою: подробиці від прокуратури

Хмельничанин ґвалтував та розбещував власних малолітніх дітей. За апеляцією прокуратури чоловіка засуджено до жорсткішого покарання. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

"Чоловік упродовж декількох років розбещував своїх дітей-двійнят. Примушував їх дивитись відео порнографічного характеру. Також, користуючись відсутністю дружини та безпорадним станом доньки, періодично її ґвалтував. Аби діти мовчали, він погрожував фізичною розправою над ними та їхньою матір’ю", - йдеться у повідомленні.

Суд першої інстанції призначив чоловіку покарання у виді 12 років позбавлення волі. Прокурори у суді апеляційної інстанції довели умисність дій засудженого, виключну аморальність та цинізм злочину. Засуджений, попри наявність беззаперечних доказів вчинення злочинів, не розкаявся у вчиненому та заперечував свою вину.

Апеляційний суд підтримав позицію сторони обвинувачення та призначив 40-річному хмельничанину 14 років позбавлення волі (ч.ч. 3, 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення