У Хмельницьку жінка народила вісімнадцяту дитину (відео)

У Хмельницькому в багатодітній родині з’явилася на світ 18-та дитина. Про сім’ю, де виховують майже два десятки дітей, розповів телеканал «Суспільне Поділля».

18-ту дитину хмельничанка Світлана Кухарук народила під Новий рік. Хлопчика назвали Павликом. Як розповідає сама мама, у родині Кухаруків він став десятим сином. Ще родина виховує вісьмох дочок.

«У нас так сталося, що у 2020 році я народила одразу двох дітей – 1-го січня і ось Павлика 29-го грудня», – розповідає породілля.

Зараз Світлані 42 роки. Вона вийшла заміж, коли їй було 18. І майже щороку вона народжувала по одній дитині.

Лікарі говорять, що вісімнадцяті пологи мали певні ризики. Але, на щастя, вони пройшли без ускладнень, і у родині Кухаруків на світ з’явився здоровий хлопчик.

«Жінка народила здорову дитинку, вагою 4 кілограми 150 грамів», – говорить лікар акушер-гінеколог Анна Жолкевська.

За словами завідувачки відділення екстрагенітальної патології вагітних Хмельницького обласного перинатального центру Людмили Мельник, для регіону це рідкість, коли одна родина має стількох своїх дітей.

«Коли народжують 18-ту дитину це у нас вперше. Була жінка нещодавно, яка народила 16-ту дитинку, а ще раніше лежала в нас жінка, яка народила 14-ту», – говорить Мельник.

Відомо, що поки найбільше дітей народила родина з Чернівецької області. В сім’ї Яноша та Леонори Наменів 22 своїх дитини, хоча двічі там народжувалися двійнята.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення