У хостелі Києва влаштували різанину (фото)

У одному з хостелів Києва 24-річного чоловіка під час сну поранили ножем у шию.

Як написала пресслужба поліції Києва на своїй сторінці у Facebook, до правоохоронців звернувся медик із повідомленням про чоловіка із пораненням у шию в хостелі на вулиці Кубанської України. Потерпілого непритомним госпіталізували.

Начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко відзначив, що на місці правоохоронці виявили двох товаришів пораненого, один із яких збирав свої речі, аби втекти.

"Опитавши обох чоловіків, ми встановили, що того вечора всі троє в кімнаті хостелу вживали спиртні напої. Після застілля чоловіки полягали спати. Дочекавшись, коли потерпілий засне, друг по чарці взяв зі столу ніж та наніс один удар у шию постраждалому. Його дії побачив та зупинив сусід, який прокинувся від крику про допомогу", – додав Герасименко.

За його словами, підозрюваний зізнався у скоєному та пояснив це тим, що "давно терпів психологічне насилля з боку потерпілого".

Правоохоронці вилучили та направили на експертизу ніж зі слідами крові, а чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Підозрюваним виявився 26-річний уродженець Чернігівської області.

Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомили про підозру. Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення