У Ізмаїлі чоловік намагався зґвалтувати двох 12-річних дівчат поспіль (відео)

У місті Ізмаїл Одеської області затримано 23-річного чоловіка, який підозрюється в тому, що домагався сексуальної близькості з 12-річною дівчинкою. Як повідомили в Ізмаїльському відділі поліції, це сталось у приватному секторі міста, в суботу, 12 грудня.

До поліції звернулась жителька Ізмаїла, повідомивши, що вдень побачила на вулиці невідомого, який утримував дівчинку та намагався її роздягнути. Помітивши жінку, зловмисник зник. На місце події оперативно виїхав екіпаж патрульної поліції, який затримав зловмисника на іншій вулиці.

З’ясувалося, що місцевий молодик чіплявся до 12-річної доньки заявниці, але та хутко забігла до двору і розказала про інцидент мамі. Поки жінка вийшла на вулицю подивитися, де той громадянин, він вже знайшов собі нову жертву.

"За ці кілька хвилин, поки жінка вийшла на вулицю, щоб подивитись, де перебуває зловмисник, той вже знайшов собі нову жертву - також 12-річну дівчинку, яка просто йшла вулицею", - повідомили в управлінні.

Після затримання він визнав, що намагався роздягнути другу дитину, й зняв із себе штани, вимагаючи, щоб дівчинка "задовольнила його руками".

Зазначається, що це не перший злочин, скоєний фігурантом. Зараз на розгляді в суді стосовно нього знаходиться обвинувальний акт - чоловіка обвинувачують у вбивстві через необережність.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення