У Ялті відкрили "гарячу лінію" для доносів

 Крим.Реалії

В окупованому Криму ялтинський відділ Росспоживнагляду організував спеціальну "гарячу лінію" з питань продажу товарів виробництва Туреччини, заборонених до ввезення в РФ.Про це повідомляє сайт "Крим.Реалії".

"Гаряча лінія" працює щодня й організована на виконання указу президента РФ "Про заходи для забезпечення національної безпеки РФ і захисту громадян РФ від злочинних та інших протиправних дій і про застосування спеціальних економічних заходів щодо Турецької Республіки"

Нагадаємо, відносини між Росією і Туреччиною різко погіршилися після того, як наприкінці листопада турецькі військові збили російський бомбардувальник Су-24, що порушив повітряний простір країни.

Росія ввела проти Туреччини економічні санкції, які включають скасування безвізового режиму, обмеження поставок турецької продукції на російський ринок, скорочення частки участі турецьких компаній і турецьких громадян у російських проектах.

Наприкінці грудня 2015 року так званий "заступник голови адміністрації" Ялти заявив, що магазини міста відмовляються від турецьких товарів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення