У Японії літак здійснив посадку через відмову пасажира надягти маску

У Японії літак здійснив незаплановану посаду через те, що пасажир відмовився надягати маску. Про це повідомляє NHK.

“У понеділок літак на внутрішньому рейсі у Японії здійснив позапланову посадку після того, як пасажир відмовився носити захисну маску та погрожував екіпажу. Бюджетний перевізник Peach Aviation повідомив, що екіпаж помітив чоловіка без маски перед зльотом на рейсі з Кусіро до Хоккайдо, що на півночі Японії”, - повідомили в ЗМІ.

Зазначається, що представники авіакомпанії заявили, що екіпаж попросив його надіти маску, але він відмовився. Також вони повідомили, що після вильоту чоловік кричав на інших пасажирів, які заявляли, що не хочуть сидіти біля людини без маски.

“Чоловік також погрожував членам екіпажу, які сказали йому, що проти нього буде направлено попереджувального листа. Капітан вирішив приземлитися в аеропорту Ніігата на узбережжі Японського моря, щоб вивести чоловіка з літака. Офіційні особи заявили, що літак разом із 124 іншими пасажирами прибув до аеропорту Кансай з запізненням на понад 2 години”, - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що це перший випадок у Японії, коли внутрішній рейс здійснив позапланову посадку через проблеми з маскою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення