У Яремче у річці Прут потонув чоловік, впавши зі скелястого схилу берегу

У Івано-Франківській області чоловік впав зі схилу у ріку і загинув. До карети швидкої невідкладної медичної допомоги його тіло транспортували рятувальники. Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС.

"16 січня о 14:27 на пункт зв'язку Державної пожежно-рятувальної частини №9 м. Яремче надійшло повідомлення про те, що в місті Яремче на вулиці Свободи зі скелястого схилу берегу впав у річку Прут чоловік", - йдеться у повідомленні.

До місця були негайно направлені співробітники пожежно-рятувальної частини, пошуково-рятувального відділення та відділення водолазно-рятувальних робіт. Всього було залучено 18 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки, в тому числі 2 човна.

"О 14:38, після прибуття до місця виклику, було встановлено, що в річці Прут на відстані близько 1,5 м, від берегу перебуває чоловік, який не подає ознак життя. Рятувальники транспортовали потерпілого до берега, де передали працівникам поліції і швидкої невідкладної медичної допомоги, якими було підтверджено загибель чоловіка", - розповіли у ДСНС.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення