У Кабміні зробили несподівану заяву про відновлення авіаперельотів у травні

Продаж авіакомпаніями квитків в Україну до прийняття урядом офіційних рішень про відновлення регулярних рейсів є передчасним. Про це повідомили в Міністерстві інфраструктури України виданню "НВ Бізнес".

"Пасажирам необхідно орієнтуватися на офіційні заяви та рішення уряду", - підкреслили у відомстві.

Міністерство вже підготувало зміни до відповідних постанови уряду, які повинні бути схвалені Кабміном для відновлення авіаційного та інших видів сполучення.

"Міністерство підготувало зміни до відповідних постанов уряду, які повинні бути схвалені для відновлення всіх видів сполучення, не тільки авіа. Щодо дій авіакоманій з продажу квитків на 23 травня - такі дії до прийняття рішень урядом є передчасними та вводять в оману пасажирів", - підкреслили в Мінінфраструктури.

Також у відомстві додали, що відновлення сполучення з іншими країнами залежить не тільки від рішення українського уряду, а й від рішень урядів інших країн з відкриття кордонів.

Українська влада готує рекомендації по роботі аеропортів після відновлення регулярного авіасполучення.

Раніше прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що після 22 травня карантин в Україні через коронавірус, незважаючи на вже розпочате пом'якшення обмежень, продовжать.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення