У Каховці чоловік застрелив з мисливського карабіну колишнього своєї дівчини

Слідчі провели 41 судову експертизу у справі про вбивство у Каховці 27-річного чоловіка у новорічну ніч. Вбивці загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Херсонської області.

"1 січня у м. Каховка в результаті конфлікту 30-річний чоловік здійснив кілька пострілів з мисливського карабіну у 27-річного колишнього чоловіка своєї співмешканки. Через два дні потерпілий помер в лікарні. Поліція розпочала досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". На сьогоднішній день слідчим управлінням обласного главку поліції завершено досудове розслідування резонансного вбивства", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські провели кілька повторних оглядів місця події, вивчення записів камер відеоспостереження, допит всіх свідків злочину та психофізіологічне інтерв’ю із використанням поліграфу для них.

Відбувся розгляд апеляційної скарги обласної прокуратури з переобрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві. Суд підтримав скаргу прокурора та змінив міру запобіжного заходу обвинуваченому на арешт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення