У Кам'янському 18-річний екс-в'язень вистрелив незнайомцю в око

У Кам`янському поліцейські затримали 18-річного юнака, який вчинив хуліганські дії із застосуванням зброї. Під час конфлікту підозрюваний поцілив 28-річному чоловіку в око. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Злочин стався 31 липня на вулиці Глаголєва. Потерпілий зробив зауваження неповнолітньому хлопцю, який стрибав на даху торгівельного кіоску. Це не сподобалось старшому приятелю хлопця. Між юнаком та 28-річним чоловіком виникла сварка, під час якої підозрюваний декілька раз вистрелив в бік потерпілого, ймовірно з пістолету. У результаті, чоловіка з пораненням ока госпіталізували до лікарняного закладу. Стрілок втік з місця події", - розповіли у поліції.

Оперативники Кам’янського РУП затримали підозрюваного - ним виявився раніше судимий 18-річний юнак, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення