У Кам'янському підліток жорстоко вбив сусідське кошеня: всі подробиці (фото)

На Дніпропетровщині у Кам'янському 17-річний підліток вбив кота сусідів. Власники загиблої тварини звернулися до поліції.

Кривавий інцидент стався на проспекті Василя Стуса. Між двома жінками і хлопцем виник конфлікт. Місцевий житель висловив невдоволення через те, що жінки підгодовують дворових котів, після чого почав ображати співрозмовниць. Перехожий почув сварку і попросив юнака піти, що той і зробив.

За словами жінок, підліток сказав, що ще повернеться і вб'є котів, після чого зайшов у під'їзд. Пізніше 56-річна власниця кошеняти випустила тварину в під'їзд, а за п'ять хвилин почула звук удару і стогони свого улюбленця. Жінка вибігла і побачила, що хтось розбив кошеняті голову, від чого той помер за короткий час.

Власниця загиблого кота викликала поліцію і повідомила, що скоїти звірячий вчинок міг 17-річний підліток, який погрожував вбити тварин. Під час розмови з правоохоронцями батьки підлітка все заперечували.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 299 КК України (жорстке поводження з тваринами). Деталі події встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення