У Кам'янці-Подільському затримали небезпечних бандитів

Група складалася із 3-х чоловік: двом із них по 22, а молодшому всього 12 років. Наразі зловмисники підозрюються у 6 крадіжках з квартир у Кам’янці-Подільському.

Правоохоронці перевіряють їх на причетність до вчинення аналогічних злочинів і у Хмельницькому та інших містах області.

6 та 7 травня до поліції звернулись 6 мешканців Кам’янця-Подільського із заявами про квартирні крадіжки. Слідчо-оперативні групи, котрі працювали на місцях злочинів, проаналізувавши способи проникнення та характер вчинення кримінальних правопорушень, дійшли висновку, що діяли одні і ті ж люди.

Правоохоронці, переглянувши відео з камер спостереження, розташованих в районі скоєння крадіжок, а також перевіривши раніше судимих осіб, встановили, що до вчинення серії крадіжок причетні троє мешканців Хмельницького, двом із яких по 22 роки, а молодшому всього 12.

Під’їжджаючи до багатоповерхівок на автомобілі, двоє піднімалися на поверхи і заходили у незамкнені квартири, і поки власники не чули, викрадали цінні малогабаритні речі: сумочки, телефони, планшети, гроші, коштовності. Третій у цей час стояв «на шухері».

Усі речі зловмисники збували до ломбардів, а гроші витрачали на власні потреби. Частину краденого у них вилучили.

Наразі молодикам оголошено про підозру у вчиненні 6 квартирних крадіжок. Їх перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Хмельницького.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення