У Карабасі заявили про наступ Азербайджану: є поранені

У Нагірному Карабаху знову сталася збройна сутичка. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Армії оборони Арцаха" - оборонного відомства невизнаної Нагірно-Карабахської республіки.

Як сказано в повідомленні, в результаті перестрілки, яка сталася в районі сіл Хцаберд (азербайджанська назва - Чайлаккала) і Ін Тахер (Ін Тахлар), постраждало троє осіб.

"11 грудня о 20:40 противник зробив спробу нападу на один з бойових постів на південному напрямку. В результаті перестрілки, що зав'язалася, троє вірменських військовослужбовців поранені", - сказано в повідомленні.

У Telegram-каналі Azerbaijani Armed Forces підтвердили, що біля зазначених населених пунктів ведуться бойові дії зі знищення бойовиків.

"Міноборони Росії поінформовано про те, що армія Азербайджану буде знищувати окремих озброєних бойовиків в селах", - стверджують в повідомленні.

Азербайджанські ЗМІ заявили, що в Гадруті було здійснено збройну провокацію проти азербайджанських військовослужбовців, під час якої було поранено одного солдата.

Нагадаємо, що ескалація конфлікту в Карабаху почалася в кінці вересня і тривала більш ніж місяць.

Угоду про мир в цьому регіоні було підписано Вірменією, Азербайджаном і Росією в ніч на 10 листопада. В рамках угоди Росія ввела в Карабах миротворчий контингент.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення