У Карпатах 19-річного хлопця вкусила змія

 СЕГОДНЯ

У Косівському районі Івано-Франківської області змія вкусила 19-річного хлопця. Про це "Новинам Закарпаття" повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

"8 квітня о 16.55 19-річного хлопця з с. Космач доставили в реанімаційне відділення Косівської центральної районної лікарні. Укус змії у вказівний палець правої кисті. Стан середньої тяжкості", – зазначили у відомстві.

Нагадаємо, смертоносна змія заповзла австралійцю в штани: перше відео. Житель штату Новий Південний Уельс Чайна Гібсон розплутував волосінь, коли усвідомив, що в ліву штанину його джинсів заповзла змія тигрова. Рептилія сховалася там від собак рибалки, які переслідували її.

Крім цього, ми писали, що знайдено двоголову змію з двома серцями: неймовірне відео. У ролику можна побачити, як двотижневий звичайний удав асинхронно ворушить головами і випускає язики. Заводчик змій відніс рептилію до ветеринара, той зробив рентген і виявив, що у неї два окремих серця. Це вкрай здивувало лікаря і її колег, так як зазвичай у двоголових змій лише одне серце.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення