У Києва сталася масштабна пожежа: киян попередили про небезпеку (фото)

У низці районів Києва спостерігається значне задимлення, через масштабну пожежу у Дарницькому районі, яка перекинулася на торфовища. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Так, на вул. Колекторній, що у Дарницькому районі, триває гасіння пожежі загальною площею 2000 кв. м. До ліквідації пожежі залучено 15 одиниць техніки. Зокрема: 4 пожежні автоцистерни, рукавний автомобіль ГУ ДСНС України у Києві, інженерна техніка та 30 людей особового складу.

"У деяких районах міста спостерігається значне задимлення, через те, що пожежа частково перекинулася на торфовища. Наразі відкритого вогню немає. Триває проливання окремих осередків тління, із залученням спеціальної інженерної техніки", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що перше повідомлення про пожежу на вул. Колекторній у Дарницькому районі надійшло до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Києві ще 20 вересня о 12:45. На місці вогнеборці встановили, що горить сміттєзвалище на площі 500 кв. м. О 17:00 пожежу вдалось локалізувати.

"Якщо у вас з’явилася задишка, кашель або безсоння, необхідно звернутися до лікаря", - додали у КМДА.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення