У Києві 20-річному хлопцю через телефон переламали кістки

У Києві затримали пару, які заради грошей і смартфону понівечили 20-річного хлопця, жорстоко його побивши. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

Інцидент стався близько 17:00 18 квітня на вулиці Борщагівській. Зокрема, 44-річний чоловік і його 19-річна співмешканка підстерегли молодого хлопця і вдарили його кілька разів цеглиною по голові. Після цього грабіжники забрали у нього смартфон і гаманець з банківською карткою. На цьому парочка не зупинилася.

"Вони зв’язали хлопця, та, привівши його до тями, продовжили наносити йому численні удари цеглиною та ногами по різним частинам тіла, вимагаючи назвати пін-коди до банківської картки та телефону. Будучи не змозі терпіти тортури, хлопець надав їм цю інформацію", – уточнили в прокуратурі.

Хлопець отримав множинні тілесні ушкодження і зараз перебуває у важкому стані. Жорстоких грабіжників затримали 24 квітня. Їм оголосили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Також готується клопотання до суду щодо запобіжного заходу у вигляді арешту.

За вчинене підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення