У Києві 6-річна дівчинка зникла з дитячого майданчика (фото)

У столиці мати відпустила 6-річну доньку погуляти на вулицю, а згодом виявила, що та зникла з дитячого майданчика. Правоохоронці протягом години розшукали дівчинку, яка загубилась на Лісовому масиві. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"До Деснянського управління поліції від киянки надійшло повідомлення про зникнення доньки, 2014 року народження. Жінка розповіла, що годину тому дитина гуляла на дитячому майданчику на проспекті Лісовому, а потім зникла", - йдеться у повідомленні.

Під час розшукових заходів поліцейські опитали можливих очевидців, переглянули записи з камер відеонагляду "Безпечне місто", ретельно перевірили місця скупчення людей. За годину співробітники територіального відділу поліції № 2 виявили 6-річну дитину у місцевої мешканки сусіднього під’їзду.

"55-річна жінка гуляла з собакою та, побачивши розгублену дівчинку, забрала до себе додому й намагалась з’ясувати, де її батьки. За цей час протиправних дій відносно дитини вчинено не було", - розповів начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко.

Після проведення профілактичної бесіди на матір складено протокол за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення