У Києві батько вбив свого сина: у поліції розповіли моторошні подробиці розправи (фото)

У столиці чоловік, перебуваючи напідпитку, вбив свого сина. Розправа сталась у будинку на вулиці Патріотів. Як повідомили у поліції, киянин почав конфліктувати із родичем та в ході суперечки вдарив його ножем у груди. Від отриманого поранення 36-річний потерпілий помер на місці.

"Прибувши на місце події, поліцейські виявили власника оселі, його дружину та сина без ознак життя. Оглянувши тіло, лікарі констатували, що смерть 36-річного потерпілого настала від ножового поранення у грудну клітину. З’ясувалось, що тілесне ушкодження померлому спричинив його батько під час чергової сварки. Перебуваючи напідпитку, 58-річний порушник схопив кухонний ніж та вдарив родича у груди", - йдеться у повідомленні.

Працівники поліції затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та, зібравши доказову базу за погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою, слідчий повідомив йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення