У Києві батько замінував квартиру колишньої дружини, в якій наодинці залишився його син

Патрульні затримали чоловіка, який зробив хибне повідомлення про замінування квартири на лінію "112". Подія трапилася на вулиці Юрія Литвинського у столиці. Про випадок повідомили у патрульній поліції Києва.

За лічені хвилини інспектори прибули на місце, де виявили 14-річного хлопця. Малий розповів, що він перебуває вдома один та чекає свою маму з роботи.

"Охоронці порядку встановили, що на лінію 112 телефонував батько дитини, який тривалий час проживає окремо від сім'ї. Неподалік від будинку патрульні виявили самого заявника. Останній перебував у стані алкогольного сп'яніння та пояснив свій вчинок тим, що хотів перевірити оперативність роботи екстрених служб", - розповіли у поліції.

Поліцейські затримали порушника та передали слідчим Дарницького управління поліції для надання правової кваліфікації його діям.

Нагадуємо, що згідно з ч. 1 ст. 259 ККУ завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення