У Києві біля лікарні пограбували жінку (фото)

У Києві зловмисник відібрав у жінки рюкзак та втік, але поліцейські оперативно затримали його. За скоєне чоловіку загрожує до шести років тюремного ув'язнення. Про це повідомляє поліція міста.

Близько 2-ї години ночі до поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що біля столичної лікарні на вулиці Братиславська невідомий пограбував 66 – річну жінку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Як розповів старший слідчий відділу поліції №1 Деснянського управління поліції Турал Амірасланов, правоохоронці провели першочергові слідчі дії та встановили обставини правопорушення:

«До жінки підбіг невідомий та почав силою забирати рюкзак, вона чинила опір однак зловмисник відштовхнув її та заволодівши речами втік. За прикметами патрульні поліцейські на вулиці Миропільська зупинили особу причетну до вчинення пограбування. Під час затримання у нього виявили особисті речі киянки. Згодом потерпіла опізнала свого кривдника. Ним виявився 46 – річний місцевий мешканець, який вже відбував покарання за аналогічний злочин», - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення