У Києві біля ринку влаштували стрілянину, є поранені

 УНН

У Києві біля ринку у двох чоловіків виник конфлікт, внаслідок чого один із них дістав із сумки пістолет та вистрілив у опонента. За даним фактом розпочато досудове розслідування, передає УНН із посиланням на прес-службу ГУ НП у м. Києві.

За інформацією поліції, на лінію 102 надійшло повідомлення про конфлікт із застосуванням зброї на вулиці Солом’янській.

“На місці до правоохоронців звернулася колишня дружина постраждалого, яка повідомила: під час розмови до них підійшов 37-річний знайомий, почав нецензурно висловлюватися на адресу чоловіка та погрожувати. Потім дістав із сумки пістолет та вистрілив кілька разів, внаслідок чого 32-річний чоловік отримав поранення грудної клітини. При цьому потерпілий зумів вихопити пістолет і нанести кілька ударів по голові нападнику”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, чоловіки наразі знаходяться у лікарні. З місця події поліція вилучила чотири гільзи та пристрій для відстрілу гумових куль.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вчинення правопорушення передбачено до трьох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення