У Києві біля сміттєвого бака знайшли тіло чоловіка

 СЕГОДНЯ

У Києві поліцейські затримали місцевого жителя за вбивство.

Тіло загиблого знайшли в будівлі для розміщення сміттєвого контейнера. На пошук і затримання зловмисника правоохоронцям знадобилося менше години, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікаря, що біля смітника в провулку Артилерійському виявлено труп чоловіка віком близько 45-55 років з ножовим пораненням грудної клітини.

Працівники відділу кримінальної поліції протягом години виявили та затримали раніше судимого 53-річного киянина, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні даного злочину.

Затриманий розповів, що напередодні він з товаришем розпивав алкогольні напої. У них виник конфлікт через зникнення телефону. В результаті він ножем вдарив в груди товариша і пішов.

У скоєному злочині киянин зізнається. Вилучений складаний ніж зі слідами бурого кольору спрямований на експертизу.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення