У Києві біля торговельного центру побили і пограбували 20-річну дівчину

На столичному Лісовому масиві правоохоронці затримали грабіжника, який побив дівчину і відібрав у неї сумку. Пограбування сталось на вулиці Червоноткацькій. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"20-річна потерпіла розповіла, що неподалік торгового центру до неї підійшов молодик та почав вимагати віддати телефон. Після того як дівчина відмовила, чоловік декілька разів вдарив її по голові, забрав її сумку та втік", - розповів начальник відділу поліції №1 Деснянського управління поліції Володимир Борматов.

Злочинця розшукали упродовж години. 29-річного уродженця Київщини затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України неподалік місця скоєння правопорушення.

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції відкрито кримінальне провадження. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Судом фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення