У Києві біля вокзалу чоловік намагався зґвалтувати 75-річну бабусю

 СЕГОДНЯ

Від наруги стареньку врятував 30-річний киянин, який, почувши крики, поспішив на допомогу. У результаті зловмисника передали поліції.

Подія сталася близько 5:00 ранку біля залізничного вокзалу. 75-річна жінка прямувала на приміський поїзд, коли до неї підійшов невідомий. Чоловік схопив її за шию і потягнув за кіоски.

Щоб пенсіонерка не кричала і не пручалася, незнайомець застосував до неї фізичну силу. Старенька стала кричати. Її почув киянин, який проходив неподалік. 30-річний чоловік підбіг до кривдника і відтягнув його від жертви. У цей час поруч проїжджав наряд патрульної службиполіціі. Їм хлопець і передав затриманого. Постраждалу доставили в лікарню.

Затриманим виявився неодноразово судимий за майнові злочини чоловік, 1981 року народження. Правопорушник знаходився у стані алкогольного сп'яніння. Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві проводиться досудове розслідування. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 152 (Замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. За скоєння правопорушення передбачено до п'яти років тюремного ув'язнення.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення