У Києві біля дитячого майданчика знайшли гранату

Столична поліція виявила гранату на даху підсобного приміщення біля дитячого майданчика. Про це на своєму сайті повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Працівник комунального підприємства повідомив у поліцію про те, що на вулиці Лесі Українки в Києві було виявлено предмет, схожий на гранату. Під час відпрацювання місця події на даху підсобного приміщення правоохоронці вилучили предмет, схожий на корпус бойової гранати РГД-5 і запал УЗРГМ-2.

Чоловік повідомив, що на місці, де виявили боєприпас, зазвичай ночує бомж. Зараз правоохоронці проводять ряд слідчо-розшукових заходів по встановленню причетного до правопорушення особи. Знайдені предмети відправили на проведення експертизи.

Відомості про подію внесли в Журнал єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій Печерського управління поліції. Слідчим відділом зараз вирішується питання про внесення відомостей в ЄРДР за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Власнику небезпечної знахідки загрожує до семи років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення