У Києві частково провалився міст на Дарниці

 СЕГОДНЯ

У Києві в п'ятницю, 16 листопада, на вулиці Будівельників провалилася одна з плит на шляхопроводі на пішохідній частині. Провал з'явився над Броварським проспектом біля метро "Дарниця"

За словами співробітників комунальної служби, плиту, яка лопнула і яму на тротуарі виявили ще близько 8:00 під час планового об'їзду. Однак, як з'ясувалося пізніше, лагодити міст почали тільки опівдні. Провал зайняв майже всю ширину тротуару. Смуга в бік бульвару Перова перекрита для руху транспорту – там стоїть транспорт комунальників.

На мосту лопнула плити зараз встановлюють нову. Рух по мосту в першій шпальті також обмежили, проте комунальники стверджують, що це на кілька годин, а проїзд до вечора відновлять. На їхню думку, таку деформацію могла викликати важка техніка, наприклад, снігоприбиральна машина, яка, ймовірно, заїхала на тротуар.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Борщагівці руйнується ще один "втомлений" міст. Шляхопровід підпирають металеві "милиці", видно величезні розриви в бетоні. Він знаходиться в Солом'янському районі на перетині проспектів Комарова і Курбаса, через залізничні колії, біля станції швидкісного трамвая "Сім'ї Сосніних".

Крім того, в середині вересня в Києві закрили найстаріший міст, аварійний вже 17 років. Перекрити – перекрили, але ремонт там не роблять.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення